Rakennussiivoukset ja porraskäytävien vahaukset

Toimimme pääkaupunkiseudulla ja palvelemme yrityksiä sekä taloyhtiöitä.

Rakennussiivous

Rakennussiivous

Rakennussiivoukseen uudis- ja saneerausrakentamiskohteessa sisältyy kohteen mukaisia puhtausvaatimuksia, jotka asettavat siivoustyölle eri kohteissa erilaisia haasteita. Rakentamisurakan aikaisen puhtaustason oleellisena onnistumismittarina voidaan pitää pölytason hallittavuutta. Siisti työskentely-ympäristö on työturvallisuustekijä. Se vaikuttaa työtehoon, sujuvoittaa viimeistelyvaihetta sekä lisää kustannustehokkuutta.

Rakennuksen loppusiivouksessa tilat puhdistetaan perusteellisesti niin, että ne ovat valmiit vastaanottamaan lopulliset käyttäjänsä. Siivouksen aikana poistetaan kaikki näkyvä lika ja tahrat. Sen lisäksi huolehditaan myös näkymättömissä olevien paikkojen, kuten sähköarinoiden ja alakattojen puhdistamisesta.

Gritz Oy:llä on käytössä tehokkaat, pölynhallintaan tarkoitetut, ajanmukaiset sekä tehokkaat laitteet. Puhdistamme pinnat rakennusmateriaalien valmistajien ohjeita noudattaen. Puhdistus- ja hoitoaineina käytämme niin ikään materiaalin mukaisia, valmistajan ohjeistamia tuotteita. Koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme ymmärtää asiakkaiden odotukset ja huolehtii siitä, että kohde luovutetaan asiakkaallemme valmiina käyttöön.

Vahauskäsittely

Vahauskäsittely

Taloyhtiöiden porraskäytävävahaukset ja vahanpoistot ovat olennainen osa porraskäytävän vuosittaista peruskunnossapitoa. Vahaustyö aloitetaan huolellisella vahan poistamisella. Ennen varsinaista vahausta, suoritetaan vahanpoiston jälkeen perusteellinen lattiapintojen pesu.

Se onkin oleellinen osa laadukasta porraskäytävävahausta.Vahakäsittely voidaan tehdä sekä kivi-, että muovipintaisille porraskäytävien lattiamateriaaleille.

Gritz Oy:n ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta huolehtii laadukkaasti porraskäytävien vahauksesta, sovittua aikataulua noudattaen. Me tiedotamme työn aloittamisesta ja suojaamme käsitellyt pinnat asianmukaisesti riittävän kuivumisajan ja hyvän lopputuloksen varmistamiseksi. Käytössämme on ajanmukaiset ja tehokkaat laitteet sekä laadukkaat puhdistus- ja vahaustuotteet.

Laadukkaasti tehty vahaus tuo kiiltoa ja suojaa porraskäytävien lattioita.

Se kestää normaalissa käytössä seuraavaan, vuosittaiseen perussiivouksessa suoritettavaan vahaukseen asti.

 asiakasta palvellen

Meille asiakas on toimintamme keskiössä. Henkilökuntamme on erittäin sitoutunutta ja on työskennellyt yrityksessämme jo pitkään.

Asiakkaamme kohtaakin aina tutun siistijän, joka tuntee kohteensa ja talon tavat. Esimiehemme ovat helposti ja nopeasti tavoitettavissa työkohteissamme.

Me palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja olemme valmiit tulemaan paikalle, kun meitä tarvitaan. Ymmärrämme, että yllättäviä tilanteitakin sattuu. Palvelemme asiakkaitamme tarvittaessa viikon jokaisena päivänä.

Gritz Oy:llä hoidetaan sovitut työt aikatauluissa pysyen, laadukkaasti ja asiakkaan tarpeita herkällä korvalla kuunnellen.